Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Bătaie de joc marca CFR: 196 de minute întârziere în stația Bârlad

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Momente neplăcute pentru călătorii care și-au cumpărat bilete, marți dimineață, pentru trenul Inter Regio pe ruta București Nord - Iași. Deși cursa trebuia să plece la ora 10:15 din Bârlad, a fost anunțată o primă întârziere de 56 de minute, urmată la o oră după de o alta de 140 de minute.

Minutele de întârziere anunțate în cascadă pe peronul stației CFR Bârlad au semănat nemulțumire și revoltă printre pasagerii care așteptau trenul Inter Regio București Nord - Iași și au provocat cozi la casele de bilete, pentru anularea tichetelor de călătorie și rambursul banilor plătiți pentru acestea. La ora 10:15 a fost anunțată o primă întârziere de 56 de minute, urmată la o oră distanță de o alta de 140 de minute, fără explicații suplimentare din partea angajaților CFR.

Pentru cei care au vrut să-și continuie drumul cu aceleași tichete de călătorie, au fost direcționați către trenul personal Bârlad - Iași, fără costuri suplimentare. Mare parte dintre cei care așteptau, au preferat să-și recupereze banii și s-au îndreptat către microbuzele care efectuează curse pe aceeași rută.

Am încercat să contactăm telefonic conducerea CFR Bârlad pentru un punct de vedere, însă nu ne-a răspuns nimeni. Și ne mai întrebăm de ce CFR Călători este în cădere continuă, cândva considerată a doua armată a României.


Cotidian online din Bârlad! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top