Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Bârlad: O bătrână de 80 de ani a ars de vie în casă

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

O femeie în vârstă de 80 de ani, din Bârlad,  și-a pierdut viața într-un incendiu izbucnit în cursul nopții trecute din cauza unei lumânări lăsate aprinse.

Pompierii bârlădenii au fost solicitați să intervină în jurul orei 05:00, pe strada A.I. Cuza din localitate, la o casă cuprinsă de flăcări și unde exista riscul ca focul să se extindă și la o locuință vecină.

O autospecială cu apă și spumă și 6 subofițeri a intervenit și a stins incendiul izbucnit cel mai probabil de la o lumânare lăsată aprinsă nesupravegheată. Casa nu era racordată la rețeaua electrică. După lichidarea incendiului, în interior a fost găsit trupul carbonizat al proprietarei de 80 de ani, Dumitra Frumuzache.

Pompierii și polițiștii încearcă acum să stabilească cu exactitate împrejurările în urma cărora s-a produs incendiul.


Cotidian online din Bârlad! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top