Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

CNAIR: Cinci oferte pentru Centura Bârladului. Iată firmele care vor contractul

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat miercuri că există depuse cinci oferte în cadrul procedurii de achiziție publică a contractului pentru „Proiectare și execuție Varianta de ocolire a municipiului Bârlad”.

Proiectul pentru Centura Ocolitoate a Bârladului, în valoare de peste 156 de milioane de lei, fără TVA, prevede construirea unei șosele în lungime de 11,28 km.

Cei cinci ofertanți sunt:

Asocierea

ARCADA COMAPANY S.A.

LEMACONS SRL

CITADINA 98 S.A.

VEGA 93 SRL

TRAMECO S.A.

Asocierea

COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA S.A.

 COPISA CINSTRUCTII SRL

Asocierea

SPEDITION UMB SRL

TEHNOSTRADE SRL

CONSITRANS SRL

Asocierea

TEHNIC ASIST SRL

TASS INFRA LOGISTIC SRL

și

TIRRENA SCAVI SPA

Contractul are o durată de proiectare de opt luni și o durată de construcție de 22 de luni, de la data semnării contractului. Garanția pentru acest proiect va fi de minimum 60 de luni, cu posibilitaea de prelungire până la 84 de luni, în funcție de perioada de garanție ofertantă în cadrul factorilor de evaluare.


Cotidian online din Bârlad! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top