Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

MITING PSD. Deputatul Adrian Solomon: „Și pe Ceaușescu l-au sfătuit unii să facă miting”

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

„Eu n-o să fiu în stradă sâmbătă pentru că am alte treburi”, a declarat deputatul bârlădean, Adrian Solomon,  întrebat dacă va susține și dacă se va alătura protestelor anunțate de către unii lideri ai PSD pentru sâmbăta viitoare.

„Statul paralel îl putem defini cum dorim, dar vedem că sunt instituții sau persoane care țin să acționeze altfel de cum hotărăște poporul prin votul universal, liber exprimat în timpul alegerilor. ... Și pe Ceaușescu l-au sfătuit unii să facă miting”, a declarat deputatul din Bârlad pentru Digi24.

În paralel, secretarul general adjunct al social-democraților, Codrin Ștefănescu, a spus că Partidul Social Democrat va organiza săptămâna aceasta la nivel la național, mitinguri împotriva statului paralel și ilegitim.


Cotidian online din Bârlad! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top