Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Consultații oftalmologice gratuite în Bârlad

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

În săptămâna 4-9 decembrie 2017, compania Lent Optik demarează o nouă campanie de consultaţii oftalmologice gratuite şi măsurarea tensiunii oculare cu tema ”Ochii – poarta deschisa catre suflet”, în județul Vaslui.

Serviciile medicale oftalmologice sunt efectuate de specialişti din Bucureşti cu aparatură de ultimă generaţie în municipiile Bârlad și Vaslui, existând şi posibilitatea achiziţionării de ochelari corespunzători. Campania din județul Vaslui continuă programul de CSR derulat în Județele Cluj și Caraș-Severin în luna noiembrie, în cadrul căruia 6500 de persoane au beneficiat de consultații oftalmologice gratuite.

Prin intermediul acestui proiect, Lent Optik și-a propus să vină în sprijinul publicului larg și să atragă atenția asupra importanței sănătății ochilor.

Consultațiile vor fi realizate de echipele mobile Lent Optik, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Bârlad (str. 1 Decembrie nr. 2) și, respectiv, la Casa de Cultură ”Constantin Tănase” din Vaslui (str. Ștefan cel Mare nr. 153, sala C15), zilnic, între 4-9 decembrie 2017, de luni până sâmbătă, între orele 9.30 – 16.30.


Cotidian online din Bârlad! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top