Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

281 de apeluri la 112 pentru polițiști în perioada sărbătorilor

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice cu ocazia sărbătorilor prilejuite de trecerea în noul an, polițiștii au intervenit la 310 evenimente.

În perioada 30 decembrie 2017 - 2 ianuarie 2018, peste 120 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au acționat, zilnic, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, fiind la datorie, în slujba comunităţii.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 310 evenimente, dintre care 281 au fost sesizate prin SNUAU 112.

Polițiștii au fost sesizați  de  68 de infracţiuni și au depistat în flagrant delict 8 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 249 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 73450 de lei.

„În urma acțiunilor pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, au fost constatate 9 infracțiuni la regimul circulației rutiere. Polițiștii au reținut 12 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

Reamintim tuturor cetățenilor că Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, fiind pregătită să intervină atunci când situaţia o impune”, se arată în comunicatul remis de IPJ Vaslui.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top