Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

O bârlădeancă nu a mai fost văzută de o săptămână. Pompierii chemați să spargă ușa

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

ACTUALIZARE. Ora 23:10. Echipajul de pompieri a pătruns în locuință cu ajutorul scării culisabile. Locatara se afla în interiorul locuinței și refuză asistența medicală.


ȘTIRE INIȚIALĂ. Ora 22:40. Detașamentul pentru Situații de Urgență Bârlad a fost solicitat să intervină în cursul acestei seri la o adresă de pe bulevardul Republicii, pentru a forța accesul într-o locuință. Proprietara, cunoscută cu probleme medicale, nu a mai fost văzută de aproximativ o săptămână.

Intervenția pompierilor de desfășoară la blocul G1-2, scara A, bulevardul Republicii. Apelul la 112 s-a efectuat în jurul orei 22:30.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top