Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Dacă l-ați văzut, sunați rapid la 112! Un hușean este dat dispărut de 8 zile

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Un bătrân, în vârstă de 71 ani, din municipiul Huși, a dispărut de la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Vârstnice Huși,  fără a mai reveni până în prezent.

În noaptea de 3 spre 4 ianuarie a.c., BOCAN HORIA, în vârstă de 71 de ani, domiciliat în municipiul Huși, a plecat din Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Vârstnice Huși şi nu a mai revenit până în prezent.

În cursul zilei de 04 ianuarie polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții centrului despre dispariția bărbatului.

La momentul dispariției, bâtrânul era îmbracat cu pantaloni și geaca, ambele de culoare albastră, iar pe cap avea o căciulă gri din piele de miel.

Semnalmente: înălțime - 1,60 m, păr alb, tuns scurt, fără calviție, constituție astenică și vorbește cu difultate.

În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice în vederea depistării persoanei dispărute.

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați numărul de urgență 112!


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top