Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Spărgător de dozatoare de cafea prins în flagrant de Poliția Locală

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Polițiștii locali din Bârlad au surprins noaptea trecută un tânăr de 19 ani care tocmai forțase casetele de colectare a banilor de la două dozatoare de cafea, amplasate în Piața Sf. Ilie. Tânărul reținut este suspect de mai multe infracțiuni de același gen comise în ultimul timp în aceeași zonă.

Joi noaptea, în jurul orei 23:30, o patrulă de la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Bârlad, a legitimat un tânăr de 19 ani, care avea un comportament suspect în apropierea unui spațiu comercial din zonă.

Urmare a verificărilor de la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că suspectul, Cătălin-Viorel P., domiciliat în Fălciu, a forțat două casete colectoare de bani de la dozatoarele de cafea din zonă, în imediata sa apropiere găsindu-se două șurubelnițe. Un martor a declarat că trei tineri, printre care și Cătălin Viorel P., se aflau lângă cele două aparate care au fost descoperite forțate.

Tot în apropierea tânărului de 19 ani a mai fost găsită o bicicletă cu privire la care există suspiciunea că provine din infracțiunea de furt.

Suspectul a fost predat Poliției Municipale Bârlad care va continua cercetările și va stabili întreaga activitate infracțională.

Întrucât în Piața „Sf. Ilie” au fost comise în cursul săptămânii trecute furturi și distrugeri ale dozatoarelor de cafea amplasate în fața unor spații comerciale, polițiștii locali au intensificat activitățile de patrulare și au organizat pânde în scopul prinderii făptuitorilor. În seara zilei de 08.02.2018 se observă că au apărut și rezultatele”, a declarat Vasile Chelaru, directorul executiv al Poliției Locale Bârlad.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top