Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Judecătoria Bârlad, raiul infractorilor: șantajiști lăsați la vatră

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Lovitură sub centură pentru procurorul și polițiștii care au instrumentat un dosar de șantaj și la capătul căruia au reușit să ducă în fața instanței doi suspecți. Judecătorul de drepturi și libertăți a decis însă să-i lase să plece acasă.

Control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pe numele celor doi suspecți, Vasile Stăvărache și Florin Toronilă, reținuți în flagrant de agenții de la Secția 3 Poliția Rurală, în timp ce primeau bani pentru a nu publica pe internet poze compromițătoare cu doi tineri plecați la muncă în străinătate.

Cei doi suspecți din Ciocani au fost lăsați să plece liberi de la Judecătoria Bârlad, beneficiind și de „concursul” mascaților care i-au adus sub escortă din arestul Vaslui, „învățându-i” să creeze o adevărată diversiune pentru a nu fi filmați de jurnaliștii prezenți.

Nu este primul caz în care judecătorii bârlădeni dau dovadă de o clemență mult prea blândă lăsând infractorii în libertate, ca mai apoi, multe cazuri să fie îndreptate de judecătorii de la Tribunalul Vaslui, după ce au judecat recursurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Pe 18 martie 2017, aceiași judecători bârlădeni l-au lăsat în libertate (sub control judiciar) pe Andrei Sorin Mantaroșie, cel care a tâlhărit două bătrâne, iar judecătorii vasluieni au decis să-l trimită în arest preventiv după apelul declarat de procurori la sentința Judecătoriei Bârlad.

Un alt caz de indulgență ieșită din comun este și condamnarea de 3 ani cu suspendare pentru Narcis Lucian Croitoru, bărbatul din Șuletea care în 2016 s-a urcat beat la volan, având permisul suspendat, a accidentat grav un bărbat și apoi a fugit de la locul accidentului. Ulterior a refuzat testarea cu paratul alcooltest și recoltarea de probe biologice.

Decizia de astăzi a Judecătoriei Bârlad nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

CONDURACHE IONEL
+1 #1 CONDURACHE IONEL 14-02-2018 03:42
OARE IN CINE MAI PUTEM AVE INCREDERE ?
Citat | Raportează către un administrator
0
0
0
s2sdefault
Top