Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Casă mistuită de flăcări în Podeni

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Detașamentul Bârlad al ISU a fost solicitat să intervină în această dimineață la un incendiu izbucnit la o locuință de pe strada Traian din localitate.

Două autospeciale cu 10 subofițeri s-au deplasat la locul incendiului și au reușit să stingă flăcările înainte să se extindă și la alte două case aflate la aproximativ cinci metri de locuința incendiată.

„Au ars 12 mp de acoperiș pe structură de lemn și învelitoare din carton bituminat și azbest, elemente de mobilier (un pat, un dulap, o masă) o ușă și două ferestre”, a precizat Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Conform constatărilor pompierilor militari, cauza incendiului ar fi un coș de fum neprotejat corespunzător față de alte elemente combustibile ale acoperișului.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top