Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

VIDEO. Imagini din cabinetul unui medic de familie: „Miroase numai a țigări...!”

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Scandalul continuă la ușa unui medic de familie din Bârlad, după ce pacienții se declară neputincioși în a-și recupera fișele medicale pentru înscrierea pe listele altor medici.

După ce Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui (CJAS) a decis în luna decembrie a anului trecut rezilierea contractului cu medicul Mirela Băbuță, cei peste 2.000 de bârlădeni aflați pe lista acesteia trebuie acum să-și recupereze fișele medicale, necesare pentru a fi luați în evidență de alți medici. Misiune aproape imposibilă, deoarece acesta nu este găsită la cabinet și nici nu are angajați care să se ocupe de acest lucru.

Astăzi dimineață, o parte dintre cei care vor să-și recupereze fișele medicale au mers, din nou, la ușa cabinetului dr. Mirela Băbuță. N-au găsit pe nimeni nici de această dată, ușa fiind descuiată și astfel au filmat cu telefonul mobil dezordinea din interior. Peste tot tronau fișele medicale, observându-se cu ochiul liber că în cabinet nu s-a mai efectuat o curățenie generală de ceva timp. Mai mult, cei care au filmat susțin că înăuntru persistă un miros înțepător de fum de țigară, pe jos fiind aruncate mucuri.

Pacienții cer CJAS Vaslui să ia măsurile legale și să facă tot posibilul ca medicul să le returneze fișele medicale.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

ghorghe
-3 #1 ghorghe 12-03-2018 18:38
normal ca este mizerie pe jos daca in cabinet se desfasoara doar activitate administrativa (aranjat si sortat fise) si nu mai exista activitate medicala de peste 3 luni de cand medicul are contractul cu casa de asigurari reziliat. Poate sa miroasa si a tigari si a mancare, fiindca in acest cabinet nu mai sunt primiti pacienti!
Citat | Raportează către un administrator
0
0
0
s2sdefault
Top