Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

VIDEO. Treabă a la Dorel: indicatoare montate invers

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Miercuri, 28 martie 2018, pe Aleea Parc din municipiul Bârlad au fost montate o serie de indicatoare menite să ajute la fluidizarea traficului din zonă. Noi am numărat patru puse invers.

Cele patru indicatoare, montate chiar între blocurile de garsoniere situate de-a lungul străzii, ar fi trebuit să atenționeze șoferii intră pe o stradă cu Sens Unic și că e obligatoriu virajul la stânga. Doar că... indicatoarele erau de fapt destinate „virajului la dreapta”. Dorel însă le-a adaptat. Ce-a ieșit, se vede în imagini... La minutul 1:15 se observă clar că panoul e montat greșit, după scrisul „invers”, al fabricantului. 


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top