Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

ACCIDENT: Autocamion răsturnat la Muntenii de Jos

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Un autocamion încărcat cu piatră s-a răsturnat într-un șant din localitatea Muntenii de Jos, după ce șoferul acestuia nu a observat la timp un autoturism care se angajase într-un viraj la stânga, regulamentar.

Conform cercetărilor efectuate de polițiștii de la fața locului, șoferul autocamionului nu a păstrat distanța regulamentară și a observat prea târziu un autoturism Dacia Papuc care a semnalizat un viraj la stânga. În urma impactului, vehiculul de mare tonaj a intrat în balans și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Accidentul a fost semnalat la numărul unic de urgență 112 în jurul orei 17:00.

Atât conducătorul autocamionului - un bărbat de 41 de ani, cât și femeia aflată la volanul Daciei Papuc (43 de ani), au scăpat nevătămați.

La fața locului s-au deplasat și pompierii militari pentru a asigura măsuri PSI.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top