Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

VIDEO. Asfalt de sezon pe strada Nicolae Tonitza din Bârlad

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Mai mulți bârlădeni ne-au sesizat că pe strada Nicolae Tonitza din Bârlad asfaltul turnat anul trecut și care a costat aproximativ 100.000 de lei, a început deja să se degradeze.

Contactat telefonic, Daniel Buzamăt - președintele Consiliului de Administrație (C.A.) al S.C. Ldp Reiser S.A. Bârlad, a declarat că una din cauzele pentru care asfaltul nu a rezistat este filerul (n.r. - calcar măcinat ce schimbă caracteristicile bitumului) care nu a fost de calitate. De asemenea, Daniel Buzamăt a dat asigurări că în perioada imediat următoare lucrările se vor reface, cheltuiala fiind suportată de către Reiser S.A., din profitul rezultat de pe urma unor contracte cu agenți privați.

Tot pe strada Nicolae Tonitza, asfaltul a fost decupat la scurt timp după turnare de către societatea Aquavas pentru efectuarea unor racorduri pentru noua sală de sport a Școlii nr. 8, iar groapa a fost astupată cu pietriș. Din cauza condițiilor meteo însă, pentru că nu s-a putut interveni, respectiva porțiune a rămas în același stadiu. Președintele CA Reiser S.A. a dat asigurări că Aquavas S.A. va plăti nota de plată și pentru această reparație.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top