Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Bârlad: TIR în pericol de răsturnare peste un pod din zona muzeului

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Un TIR încărcat cu sticlă este la un pas de a se prăbuși peste podul din vecinătatea Muzeului „Vasile Pârvan”, după ce elementele de siguranță care stabilizau încărcătura s-au rupt și toată greutatea s-a mutat pe partea dreaptă a remorcii.

Șoferul a oprit TIR-ul (n.r. - cu numere de Bulgaria) și caută acum soluții pentru echilibrarea încărcăturii, pentru a-și putea continua drumul. La fața locului este asistat și de echipaje ale polițiștilor de la Biroul Rutier Bârlad. S-a apelat în cele din urmă la o macara a S.C. Cup S.A., cu ajutorul căreia s-au repoziționat panourile cu sticlă, după care șoferul și-a continuat drumul.


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top