Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Miros greu deasupra Bârladului: garda de mediu a trimis comisarii în teren

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

 

Garda de mediu Vaslui a declanșat o anchetă în această dimineață după ce mai mulți bârlădeni au reclamat că în oraș se simte un miros greu, pestilențial, ce persistă încă din timpul nopții.

„Am primit mai multe apeluri prin care se reclamă despre faptul că din cursul nopții se simte un miros urât . Avem în teren doi comisari care încearcă să identifice sursa mirosului. Imediat ce vom alte detalii vi le vom comunica”, a declarat pentru BDB News, Gabriel Cristian Laic – comisar-șef al Gărzii de Mediu Vaslui.

UPDATE ORA 17.30. Nici până la această oră ofițerii Gărzii de Mediu Vaslui nu au reușit să identifice sursa mirosului care s-a abătut asupra Bârladului în cursul nopții și care a persistat până în jurul prânzului. Ofițerii mai spun că au vizitat toate fermele din împrejurul orașului însă nu au găsit nimic suspect și nici nu există suspiciunea că mirosul ar putea proveni de la una dintre acestea.

După ora 16.00 mirosul s-a mai dispersat, fiind mai accentuat în zona centrală a orașului și zona Grădină.

Persoanele care au informații ce ar putea duce la identificarea sursei de poluare olfactivă, sunt rugate să contacteze Garda de Mediu Vaslui la telefonul: 0235 317 254.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top