Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PRO România - Bârlad, sărbătorește Centenarul Marii Uniri

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Organizația locală a Partidului PRO România, a ținut să celebreze în avans celebrarea a 100 de ani de la făurirea statului național unitar român, prin organizarea unui mini-spectacol la care a participat un grup de copii talentați care au cântat, au recitat poezii și au încântat pe cei prezenți cu dansuri populare.

Evenimentul a fost organizat de Organizația de Femei  Bârlad a mișcării politice PRO România, condusă de Cristina Groza.

Oficial, partidul a fost lansat în județul Vaslui la începutul lunii noiembrie a acestui an. Prezent la eveniment a fost și Iulian Groza, coordonatorul organizației locale a PRO România.


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top