Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Bârlădenii, așteptați și în acest an pentru focul de artificii la Cerbul de Aur

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Tradiționalul foc de artificii se va ține și anul acesta în intersecția Cerbul de Aur, pentru al patrulea an la rând, de când autorizările ISU nu mai permit desfășurarea acestora în fața primăriei Bârlad.

La trecerea dintre ani bârlădenii se vor bucura de un spectacol pirotehnic care va dura nu mai puțin de 18 minute și care va conține artificii de clasa 2,3 și 4.

Artificiile vor fi lansate până la înălțimi de 120 de metri, dar nu mai puțin de 60m.

Este al patrulea an de când Primăria Bârlad este nevoită să mute locul de unde bârlădenii pot admira jocul de artificii, motivele fiind autorizările ISU, care s-au înăsprit de după incendiul de la Colectiv.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top