Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal Bârlad din 7 martie 2019

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Astăzi, la sediul primăriei din localitate, a avut loc ședința CLM Bârlad care a avut pe ordinea de zi două proiecte.

Cele două proiecte au fost votate în unanimitate.

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor  prețurilor practicate de S.L.D.P. REISER S.A. Bârlad, pentru lucrările de reparații și întreținere, reparații curente a rețelei de străzi din municipiul Bârlad, în anul 2019.

2.Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții ” Extindere conducta gaze naturale presiune redusa pe străzile din Cartier Deal II din municipiul Bârlad”.


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top