Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

UNISTIL și VERTRANTIS au depus oferte pentru transportul în comun din Bârlad – VIDEO INTEGRAL

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Astăzi, la sediul Primăriei Bârlad, a avut loc ședința pentru deschiderea plicurilor cu oferte privind concesionarea delegării transportului în comun din municipiul Bârlad. Ofertele s-au putut depune până pe 4 aprilie, ora 10:00.

Oferta celor doi transportatori: 2 lei pe biletul de călătorie.

Ambele oferte ale celor două firme de transport care vor să presteze transportul în comun de călători sunt de 2 lei, fiecare, scrie Realitatea de Vaslui.

Membrii comisiei de licitație pentru concesionarea transportului public în comun vor analiza punctual cele două oferte și vor alege un câștigător, în baza celei mai avantajoase oferte, în zilele următoare.


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top