Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Un individ din Ploiești a sărit la bătaie la personalul de pe ambulanța spitalului Bârlad

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Incident violent petrecut ieri după amiază, în curtea secției de Psihiatrie a spitalului din Bârlad, după ce un individ a sărit la bătaie la personalul de pe ambulanța instituției și la paznicul de la intrare.

Totul s-a petrecut duminică, în jurul orei 18:30, când oamenii aflați în curtea secției de psihiatrie au fost martorii unui incident ieșit din comun. Potrivit relatărilor acestora, când a ajuns ambulanța spitalului, din ea a coborât un bărbat care a sărit la bătaie la brancardierul autospecialei, la șofer și apoi la paznicul de la intrarea în curtea instituției, după care a fugit.

Citește mai departe pe Realitatea de Vaslui...


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top