Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

VIDEO. Reacția PSD Bârlad în scandalul „Terenuri pentru VIP-uri”

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Duminică, 21 iulie a.c., social-democrații bârlădeni au organizat o conferință de presă în care au ținut să puncteze despre scandalul momentului în administrația locală, respectiv „Terenuri pentru VIP-uri” cât și despre noile tarife stabilite în Consiliul Local (CL) pentru firmele de taximetrie.

Viceprimarul Roxana Miron-Feraru și consilierul local Andrei Huiban au făcut precizări, pe rând, legate de proiectele de hotărâre privind darea în folosință gratuită a unor loturi de teren și reglementarea tot printr-o hotărâre a CL a tarifelor pentru taximetriștii bârlădneni.

Prefectura încă nu a avizat proiectul terenurilor

Viceprimarul Roxana Miron-Feraru a declarat că proiectul referitor la terenurile gratuite acordate de Primăria Bârlad nu a fost deocamdată avizat de prefect, potrivit unor informații parvenite pe surse din partea dumneaei.

Redăm conferința de presă integral:Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top