Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

Prefectul Popica a venit să asculte nemulțumirile în scandalul legat de terenuri

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Prefectul Eduard Andrei Popica a fost prezent la Bârlad, luni 22 iulie a.c., la sediul Primăriei din localitate, unde a luat act de nemulțumirile oamenilor în urma scandalului izbucnit legat de atribuirea unor terenuri în folosință gratuită.

În sala de ședințe „A. I. Cuza”, alături de primarul Dumitru Boroș, prefectul județului Vaslui a ținut o sesiune de audiențe cu bârlădenii care au considerat că au fost nedreptățiți în urma selecției dosarelor pentru atribuirea unor terenuri cu titlu de folosință gratuită.


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top