Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Realitatea merge mai departe: Realitatea Tv a devenit Realitatea Plus

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

„Povestea Realitatea” merge mai departe. Realitatea TV a devenit de azi „Realitatea Plus” și rămâne în prima linie.

Prima televiziune de știri și-a luat rămas bun în seara de miercuri, 30 octombrie 2019, și a spus bun venit noii televiziuni „Realitatea Plus”. Reporteri, realizatori, prezentatori, redactori, editori şi operatori și-au spus poveștile și au „scris” în direct ultimele minute de emisie a primei televiziuni de știri din România. Mesajul lor: „Rămânem aceiași. Rămânem în prima linie!”. „Împreună vom fi pe plus!” – motto-ul echipei Realitatea Plus.

Pe site emisia poate fi urmărita pe webtv.realitatea.net/live.
Site-ul local ramane acelasi: https://realitateadevaslui.net/

Postul Realitatea TV a anunțat mutarea emisiei pe o altă stație, Realitatea Plus, însă această televiziune nu are, încă, semnate contracte de distribuție cu companiile de cablu.

Realitatea Plus se vede pe câteva rețele locale și pe internet.

 Edward Pastia, directorul editorial Realitatea TV: „Noi ne-am făcut treaba ca jurnaliști, am încercat să învățăm, ne uităm la colegii noștri și învățăm de la ceilalți din jur. Mai avem și contre, dar din asta iese Realitatea, așa cum văd realitatea telespectatorii.”


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top