Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

ACȚIUNE DERULATĂ DE SERVICIUL DE INVESTIGARE A CRIMINALITĂŢII ECONOMICE

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Polițiștii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au desfășurat activități pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea infracțiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală şi a activităților ilicite de natură economică.

În zilele de 29 februarie și 1 martie a.c., lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliție JudețeanVaslui – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice  - au executat o acțiune polițienească pe raza județului Vaslui (municipiile Vaslui, Bârlad și Huși) pentru prevenirea, descoperirea și combaterea infracțiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală și a activităților ilicite de comerț.

În cadrul  acțiunii, polițiștii au efectuat controale la 55 de agenți economici, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 47.000 lei. Totodată, polițiștii au constatat săvârșirea a 5 infracțiuni, toate prevăzute de Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

Cu ocazia derulării acțiunii au fost confiscați peste 850 lei, dar și bunuri (mărțișoare, flori ornamentale, jucării, încălțăminte și genți damă), în valoare totală de peste 20.000 lei, comercializate fără documente legale de proveniență.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top