Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

„Astăzi, 09.03.2020, domnul primar Bouroș și-a dat examenul de corigență în administrație!”

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Imediat după ședința Consiliului Local de astăzi, care a avut loc la sediul Primăriei Bârlad, Organizația Municipală a Partidului Social Democrat a remis un comunicat de presă pe care îl redăm integral:

„Dupa ce luna trecuta si-a retras singur proiectul de buget de pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal, astazi, 09 Martie a.c. a reusit sa forțeze un vot negativ prin incăpățânarea sa de a se opune unor amendamente absolut necesare școlilor din Barlad.  

Fie ca este vorba de amendamentele PSD care vizau reabilitarea Colegiului National “Gheorge Roşca Codreanu”, mai multe lucrari de reparatii sau investitii la Liceul Teoretic “Mihai Eminescu”, laboratoare de fizica si chimie, bani mai multi pentru bursele copiilor nostri ori despre fondurile necesare transportului elevilor la olimpiadele si concursurile școlare desfășurate in alte orașe - un amendament al domnului consilier PNL Adrian Todireasa - toate erau in interesul scolii bârlădene, probabil singura carte de vizita viabila pentru orasul nostru. Daca refuzam acum sa investim in scoala s-ar putea ca maine sa fie prea tarziu.  

Poate dupa lecția de astazi, Bouros va pricepe ca administrația este arta de a rezolva interesele tuturor, nu doar ale celor putini care te sustin pe tine. Bugetele enorme cheltuite fara rost in ultimii patru ani de administrația PNL a Barladului pe proiecte care nu mai incep, pe hartii care n-au finalitate, pe caini la pret de tigri care nu mai dispar de pe străzi, pe cocarde si fonfleuri, pe serbări, cântece si jocuri, toate vor fi decontate la alegeri in fata celor care inca înoată prin noroaie, in fata celor care isi rup mașinile prin oras, a celor care se zguduie in casa din cauza traficului greu, a celor care nu au unde sa-si parcheze masina noaptea, a tuturor celor care si-au vazut ASTEPTARILE ÎNȘELATE de cea mai slaba administrație a orasului.  

 A sosit momentul sa zicem GATA BOUROS! Du-te acasa”

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top