Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

„Dacă suntem în situaţie de criză, atunci REZOLVĂ criza omule!”

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Organizația Municipală a Partidului Social Democrat Bârlad a remis un comunicat de presă referitor la aspectul pentru care consilierii social-democrați nu au participat la ședința de Consiliu Local, convocată pentru data de 10 martie. Redăm texul comunicatului integral:

„Tot ne întrebăm de ce crede domnul Boros că ar trebui sa voteze PSD bugetul lui, conceput exclusiv pentru campania sa electorală?
Dl. Boros este primarul Bârladului, responsabilitatea trecerii bugetului prin Consiliul local, precum si cea a cheltuirii banului public sunt ale sale. A demonstrat-o el însusi nevrând să ia în considerare amendamentele consilierilor noştri.

Şi atunci de ce ar trebui să sprijinim un primar care a spus acum câteva luni ca PSD ar trebui desfiinţat? Are 10 consilieri locali, cu Bogdan Sârbu sunt 11 şi pe baza acestei aritmetici politice şi-a promovat în ultimul timp mai toate proiectele. Avea o majoritate demonstrată în atâtea şi atâtea rânduri. Faptul că nu o mai are acum dovedeşte cât de ageamiu este politic.

Însă asta nu este problema noastra, domnule Incompetent, oricâte jocuri de imagine şi şantaje de presă ai pune la cale! Nu fugi de răspundere, asumă-ţi decizii că de-aia eşti şeful administraţiei locale. Dacă suntem în situaţie de criză, atunci REZOLVĂ criza omule”

Organizația Municipală PSD Bârlad.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top