Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

NEWS ALERT. La Bârlad, se dorește transformarea în spital pentru tratarea COVID 19!

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Spitalul Municipal de Urgență din Bârlad a devenit oficial spital DE SUPORT (linia a doua) pentru spitalul din Iași, în tratarea pacienților infectați cu Covid-19. Dacă numărul celor infectați cu coronavirus crește, bolnavii nu vor mai fi duși la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, ci direct la spitalul din Bârlad.

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și Ministerul Sănătății este respinsă de consilierii PSD Bârlad, pe motiv că această măsură este de fapt un ”genocid medical”.

„Nu transformați Spitalul Municipal Bârlad în spital suport pentru tratarea bolnavilor de COVID-19!

Spitalul din Bârlad are o structura improprie tratării epidemiilor.

Detaliez: infrastructura și circuitele sunt slab utilitate, dificil de controlat din punct de vedere epidemiologic.

Personalul medical de specialitate este subdimensionat și lipsit de protecție. Vor fi ușor de contaminat. De asemenea, nu pot asigura continuitatea actului medical.

În condițiile în care spitalul nu deține echipamente de protecție minimale pentru secțiile chirurgicale, expunerea personalului la invazia Covid-19, este similară unui genocid medical.

Spitalul nu deține ventilatoare mecanice pentru cei internați cu Covid-19.

De asemenea, spitalul nu deține medicație antivirală pentru acest virus, conform cu protocoalele medicale. (deputat Adrian Solomon)”

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top