Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

Conflictul „Spital Covid la Bârlad” continuă! Primarul Boroș acuzat că a știut de decizia Ministerului!

Evaluare utilizator: 2 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Social democrații bârlădeni au ținut să facă precizări importante în conflictul momentului, legat de decizia prin care Spitalul „Elena Beldiman” a devenit spital de linia a doua. pentru unitatea spitalicească din Iași, în tratarea pacienților infectați cu Covid 19. În acest sens, Organizația Locală PSD a transmis un comunicat de presă pe care îl redăm integral:

„Pentru ca opinia publică bârlădeană sa afle adevărul, iată faptele. Luni aflăm pe surse că spitalul Beldiman va deveni unitate-suport. Consilierii locali PSD decid sa convoace o şedinţă a CLM Bârlad cu scopul de a verifica veridicitatea informaţiei şi pentru a exprima împotrivirea fermă faţă de această decizie aberantă. 

La ora 15:24, în aceeaşi zi, depunem în scris la secretariatul Consiliului Local solicitarea. La 15:55, informat fiind, dl.Boros convoacă la rândul lui şedinţă, vrând probabil să ascundă propria complicitate în a fi ştiut de planurile ministerului fără să informeze CLM ori fără să se opună. În seara aceleiaşi zile trimite şi o hârtie către Ministerul Sănătăţii.  Toate acţiunile acestea sunt făcute ÎN URMA demersului nostru şi în vederea acoperirii propriei sale implicări.

Dacă insă discuţiile purtate intre Primăria Bârlad şi Ministerul Sănătăţii au avut un caracter oficial, şi probabil că au avut, atunci responsabilitatea, cel puţin morală, nu poate fi mascată, oricâte stări de urgenţă ar mai convoca preşedintele liberal şi oricât spaţiu cumpărat in vremuri de criză ar mai lua pe la ziarele de casă!”

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top