Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

Potrivit unui amendament PSD Bârlad, proiectele de patrimoniu nu se mai dezbat în sistem video-audio!

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Organizația Municipală a Partidului Social Democrat a remis un comunicat de presă după ședința Consiliului Local Municipal Bârlad, în care a fost adoptat amendamentul potrivit căruia proiectele de patrimoniu, cele care vizează vânzarea de terenuri, să nu mai fie discutate în cadrul ședințelor video-audio.

Redăm integral comunicatul:

„După lupte seculare care au durat câteva zile plus o descindere automobilistica ratată a unui foarte bogat consilier penelist, consilierii locali PSD au aprobat astazi regulamentul CLM cu amendamentul referitor la nediscutarea proiectelor de patrimoniu în cadrul conferințelor video-audio. Îi multumim şi pe această cale domnului consilier Todireasa pentru responsabilitatea şi echilibrul de care a dat dovadă.

Logica noastră a fost simplă : aceste proiecte foarte importante necesita o documentare serioasă, verificarea la fata locului a suprafețelor, studierea schițelor cadastrale, în vederea exercitării responsabile a votului. În plus, ultima ședință online, desfășurată de altfel ilegal din vina primarului Boroș în absenta regulamentului modificat pentru situații de urgență, a prezentat vicii serioase pe procedura de numărare a voturilor, acestea contabilizandu-se de către domnul secretar în favoarea proiectelor într-un mod neverificabil și dubios.

Convingerea noastră fermă este că asemenea modalităţi speciale de desfăşurare a şedințelor CLM trebuie organizate în mod transparent astfel încât procesul de legiferare să nu fie contestabil. Autoritatea și încrederea, ca principii fundamentale pe care se sprijină administrația publică, trebuie sa fie reperele noastre primordiale.

În acest sens așteptăm convocarea și organizarea în condiții optime de către domnul Boroș a ședinței ordinare lunare a CLM Bârlad, aceasta reprezentând una dintre obligaţiile fundamentale ale primarului, conform legii administrației publice locale”.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top