Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

„Bouroș ia-te de mână cu Tătaru și cu Vlada și încolonați-vă spre pușcărie! Eu rămân să merg tot la șaormerie!”

Evaluare utilizator: 2 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Acuze grele ale deputatului PSD de Bârlad, Adrian Solomon, la adresa actualei administrații, în speță primarului Dumitru Boroș. Printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, parlamentarul PSD reacționează la un comunicat remis de PNL Bârlad, prin care este învinuit că a coordonat consilierii social-democrați să blocheze prin vot mai multe proiecte.

Adrian Solomon readuce în atenția opiniei publice subiectul centralei termice de pe bulevardul Epureanu, care la momentul respectiv a stârnit numeroase controverse din cauza prețului de achiziție, dar și pentru că respectivul imobil a fost vândut de primărie și apoi cumpărat la un preț mai mare.

„Ne cerem scuze bârlădenilor că nu am blocat însă achiziționarea de la clientul lui Bouroș, Juravlea, a centralei de pe Epureanu. A cheltuit acolo Bouroș 12 miliarde lei vechi pentru o urgență care s-a dovedit că după patru ani e încă nefinalizată”, scrie deputatul Adrian Solomon.

Social-democratul dă de înțeles că în spatele achiziției centralei de pe bulevardul Epureanu s-ar afla nenumărate nereguli, pentru care primarul Dumitru Boroș ar putea fi pasibil de un dosar penal.

Tot în postarea de pe rețeaua de socializare, se regăsește și numele unui consilier local din partea PNL, Liviu Luca, de profesie cadastrist și care, conform afirmațiilor lui Adrian Solomon, acesta ar fi încasat 22 de miliarde de lei vechi, pentru măsurători de cadastru pe raza municipiului Bârlad.

„Bouroș vei face pușcărie pentru tot ce înseamnă derularea acelui proiect și tu știi de ce. Reperele sunt: avocat, divorț, Suzuki, declarație de avere, prietenie Carolina, conflict de interese, abuz. Singura urgență era că lichidatorul dorea să o vândă. Ar fi dat-o și cu 2 miliarde. Tu ai cumpărat-o din banii bârlădenilor cu 4,5 miliarde

Ne cerem scuze bârlădenilor că nu l-am putut opri pe Luca să măsoare doar în primul an de mandat Bârladul în lung și-n lat pentru 22 miliarde lei vechi. Bravos Cadastrache !

Mai avem multe altele, evident mai e și timp destul. Așa că va urma...”, a concis deputatul PSD.

Legat de spitalul din Bârlad, Adrian Solomon susține că situația a fost gestionată greșit și că măsura închiderii unității medicale, ca mai apoi redeschiderea, să fie mână în mână cu lipsa totală de răspundere.

„Pentru ca operațiunea să fie deplină au început internările și testările fără o minimă precauție și protecție. Au fost internați suspecți cu nonsuspecți în același salon, erau adunați câte 30-40 într-o încăpere ca sa fie testați...! Că doctorul nu se îmbracă în combinezon toată ziua... s-au relaxat toate regulile de protecție, toate acestea culminând cu transformarea Spitalului în focar de infecție Covid. Că este așa o demonstrează infectarea chiar a directorului de îngrijiri, cea care trebuia să nu lase garda jos nicio secundă, nici în fața prietenelor sale.

 Numărul mare de asistente care s-au infectat arată proasta instruire și proasta organizare a circuitelor ce ar fi trebuit să fie zilnic verificate de DSP în această perioadă. Faptul că spitalul e sursa de îmbolnăvire o poate demonstra orice anchetă epidemiologică. Dacă în trei luni în tot județul am avut 140 de cazuri, acum doar în Bârlad se pare că ne apropiem de această cifră. În tot acest timp ispravnicul de Bârlad se joacă de-a geto-dacii și rromanii! Acest BoroșPișta a orașului nostru și-a văzut visul cu ochii: are destul de mulți Covidați ca să poată escroca UE și să primească bani de paturi noi chiar daca spitalul nu e consolidat și stă să pice la un nou mare cutremur. Bouroș ia-te de mână cu Tătaru și cu Vlada și încolonați-vă spre pușcărie! Eu rămân să merg tot la șaormerie”, a mai scris Adrian Solomon.

Referire la același subiect face și prof. Andrei Huiban, consilier local din partea PSD, care pune la zid organizația liberal locală și contrazice comunicatul PNL, argumentând că în timpul pandemiei social-democrații nu s-au opus niciunui proiect care viza materialele necesare spitalului.

Fără noi, cei care „blocăm administraţia penelistă”, nu s-ar fi putut adopta acest proiect vital pentru lupta împotriva pandemiei, pandemie de care primarul Bouroş se ascunde laş, aruncându-şi din braţe colaboratorii. Ca preşedinte de şedinţă pe luna iulie am constatat existenţa unui edil speriat de valul de internări covid în spitalul nostru, transformat în unitate-suport de către şeful lui politic, ministrul Tătaru, am constatat efortul disperat al administraţiei liberale de a schimba subiectul în agenda publică şi am constatat nevoia cinică de a inaugura monumente şi de a tăia panglici.

Sa spui ca "n-ai avut majoritate" dar ca ai realizat foarte multe reprezinta nu doar o "inovatie" in materie de matematica politica, ci si o minciuna prin omisiune, asta fiind de altfel specialitatea casei ( de avocatura Bouros si asociatii)”, a spus Andrei Huiban.


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.

e-max.it: your social media marketing partner

Topic închis pentru comentarii.

0
0
0
s2sdefault
Top