Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

Alianța USR PLUS și-a lansat oficial programul de dezvoltare locală pentru Bârlad, intitulat "Pas cu pas, reconstruim Bârladul"!

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

 

Tinerele partide USR și PLUS, care candidează pe lista comună la alegerile din 27 septembrie 2020 și-au lansat oficial programul de dezvoltare locală pentru Bârlad, în prima zi a campaniei electorale.

Ana-Maria Vintilă, candidata Alianței USR PLUS la funcția de primar:

"Suntem 10 bârlădeni care am intrat în cursa electorală din acest an. Spun că e fain să fie atâția candidați, pentru că eu nu sunt de principiul, de ce candidează atâția? Că se rupe votul, că nu iese candidatul meu sau cel susținut de mine.

În opinia mea, este important să candideze cât mai mulți oameni, care să aibă cât mai multe idei bune pentru comunitatea lor. Asta este important. O diversitate de idei și de programe, nu un număr limitat de candidați care nu fac decât să mențină aceeași placă politică zgâriată de ani și ani.

Așadar, aveți de unde alege, oameni buni. Cântăriți bine și alegeți bine.

Vă invit să studiați programul nostru de dezvoltare locală, program construit la firul ierbii, după luni de zile în care am luat pulsul străzii prin discuții cu cetățenii.

http://eusuntvintila.ro/viziune.php

Programul este structurat în trei pași, primul intitulat "De unde începem" și se referă la aspectele orașului care pot fi îmbunătățite repede, cu resurse puține.

Al doilea pas este intitulat "În secolul XXI" și cuprinde proiecte de anvergură pentru Bârlad. Programul menționează faptul că implementarea unor proiecte poate depăși durata unui singur mandat.

Al treilea pas este unul conceptual și este intitulat "Unde vom ajunge". După parcurgerea cu succes a primilor doi pași, vom putea dezvolta orașul pe conceptele de "smart city" și "liveable city".

Vă invităm să îl lecturați, să cântăriți bine și să alegeți bine.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Topic închis pentru comentarii.

0
0
0
s2sdefault
Top