Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

DREPT LA REPLICĂ. „Nu am fost audiat nici un moment la poliție, nici la Parchet sau oriunde altundeva”

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

 

Omul de afaceri bârlădean, Iulian Groza, a remis către redacția noastră un comunicat prin care solicită un drept la replică în urma declarațiilor deputatului social democrat – Adrian Solomon, făcute într-o conferință de presă susținută miercuri 16 septembrie 2020 la sediul organizației.

Redăm comunicatul integral:

„Urmare a declarațiilor deputatului Adrian Solomon din conferința de presă transmisă în direct și de publicația dumneavoastră din data de 16 septembrie, fac următoarele precizări:

În data de 9 aprilie a.c., în urma unui control de la Inspecția Muncii la sediul firmei pe care o administrez, a fost găsită o persoană – un angajat de-al meu, care urma să fie reactivat imediat de a doua zi, respectiv 10 aprilie a.c., aspect deja confirmat la acea dată în Revisal. Inspectorii de muncă, însoțiți de polițiști, au considerat că angajatul presta activități specifice de serviciu, însă acesta nu era nici măcar echipat în salopetă. Menționez că în același timp, au mai fost găsiți la locul de muncă încă trei angajați, care în urma verificărilor s-a stabilit că întruneau condițiile legale, asta în contradicție cu declarațiile lui Adrian Solomon, cum că aș fi trimis tot personalul în șomaj tehnic.

Societatea pe care o administrez a sancționată cu o amendă administrativă din partea inspectorilor de muncă și doar atât. Amenda a fost contestată în instanță, iar dacă până la urmă judecătorii vor decide că a fost aplicată pe drept, o vom achita.

Nu am fost audiat nici un moment la poliție, nici la Parchet sau oriunde altundeva în legătură cu acest aspect, deci nici pe departe nu se poate discuta de un dosar penal și nici de vreo fraudă cum vorbește Adrian Solomon.

Sunt uimit de faptul că un deputat, care face parte și din comisia de muncă din Parlamentul României nu cunoaște despre faptul că aspectul mai sus menționat nu este o faptă de natură penală.

Cu această ocazie, îl somez public să facă dovada celor spuse, să vină cu acte doveditoare, cum că aș fi sub urmărire penală ori anchetat pentru ceva de acest gen. Totodată voi depune o plângere la poliție pentru acuzațiile total nefondate și defăimarea în spațiul public din partea deputatului Adrian Solomon.”

(Iulian Groza)


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

0
0
0
s2sdefault
Top