Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

ALARMĂ FALSĂ: Zvonul că doi copii au fost găsiți morți în bâlci, îi sperie pe bârlădeni

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Vestea că doi copii minori au fost găsiți morți în bâlciul care se desfășoară în aceste zile la Bârlad, i-a pus pe jar pe mulți dintre bârlădeni. Zvonul pare a fi fost lansat miercuri seara, iar în cursul zilei de joi, 27 august a.c., fiind deja la apogeu.

Zeci de mesaje și postări pe facebook, care mai de care mai alarmante, în care se discută despre presupusa moarte a doi copii găsiți fără suflare în bâlciul de la Bârlad. În unele postări de pe rețeaua de socializare, se detaliază poziția trupurilor în care au fost găsiți cei doi copii, semnele foarte violente găsite pe cadavre și chiar cum au fost înghesuiți sub o prelată pentru a fi ascunși. Câțiva dintre părinți povestesc chiar cum copiii le-au venit speriați în casă, alimentați de zvonul că un criminal sau mai mulți, umblă în libertate prin zonă. O altă versiune a zvonului este cea în care se spune că cei doi copii au fost găsiți sub un TIR, cu organele interne lipsă.

Discuțiile utilizatorilor se opresc în punctul în care sunt întrebați dacă au văzut sau cunosc personal detalii despre cele două presupuse victime minore. Mulți susțin că au auzit de la vecini, rude sau întâmplător pe stradă detaliile despre această întâmplare.

Poliția dezminte categoric orice informație

Referitor la informațiile de mai sus, conform zvonului că doi copii minori au fost găsiți decedați, Inspectoratul de Poliție al județului Vaslui precizează că pe parcursul desfășurării evenimentului anual al bâlciului de la Bârlad, nu s-a raportat nici un eveniment care să confirme temerile populației cu privire la cele două presupuse victime minore. Dealtfel, în perimetrul acordat comercianților cât și în afara lui, se află tot timpul patrule mixte ale poliției și jandarmeriei, care veghează pentru buna-desfășurare a evenimentului ce atrage mii de bârlădeni.


NOTA REDACȚIEI. Zeci de mesaje am primit și pe adresa redacției BDB NEWS, în care ni se solicită date suplimentare despre cazul celor presupuși doi minori găsiți morți în bâlci. Întrebări referitoare la identitatea copiilor sau dacă criminalul sau criminalii au fost prinși, materiale video sau foto, sunt doar câteva din solicitările primite via e-mail.

Este lesne de înțeles că dacă zvonul ar fi avut un fundament real, zona unde se desfășoară bâlciul din Bârlad ar fi fost înțesată de jurnaliști și echipe ale televiziunilor naționale, gata să transmită în timp real orice informație legată de subiect. Pe toate canalele, in prime-time, nu ar mai fi încăput alt subiect cel puțin câteva zile.

Recomandăm celor care au dubii sau care intră în contact cu informații îndoielnice, să folosească cu încredere canalele publice de informare sau pur și simplu „căutare pe google”. Uneori, a fi bine informat, te scoate din lumina ridicolului.


Citește și   SCENARII DE FILM: Isterie cu copii răpiți și goliți de organe

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

taietoru
+4 #2 taietoru 28-08-2015 20:47
Citez pe sebigoga:
am auzit azi ca 2 copi au fost gasiti supt un tir la balci si fara organe mie si frica sa ma duc la baclii :cry:


pai tu ce sa mai risti? mergi linistit ca tie n-are ce sa-ti ia :D :D :D creierul la tine e lipsa si astia ci ca asta cauta acum :D :D :D :lol: :lol:
Citat | Raportează către un administrator
sebigoga
+1 #1 sebigoga 28-08-2015 20:33
am auzit azi ca 2 copi au fost gasiti supt un tir la balci si fara organe mie si frica sa ma duc la baclii :cry:
Citat | Raportează către un administrator
0
0
0
s2sdefault
Top