5 polițiști din Vaslui implicați într-un accident rutier. Unul dintre ei a murit pe loc

Written by on august 12, 2016

Vineri după-amiază, pe DN1, în apropiere de drumul spre Florești, a avut loc un accident rutier în urma căreia o persoană a murit pe loc, o altă persoană a rămas încarcerată, iar trei persoane au suferit răni multiple.

Cei cinci tineri din autoturismul implicat în cumplitul accident  sunt polițiști din Vaslui, încadrați din sursă externă. Veneau de la Câmpina, de la cursurile de pregătire organizate la Școala de Agenți de Poliție ‘Vasile Lascăr’.

Li s-a dat liber de astăzi până luni seară și, cel mai probabil, se ducea să petreacă week-end-ul la mare. Nu au mers decât câțiva kilometri de la Câmpina. La intersecția DN1 cu drumul spre Florești s-au izbit de o cisternă care ieșea de pe drumul lateral pentru a intra pe DN1, pe sensul de mers spre Brașov.

În urma impactului foarte puternic, Alex Maftei – tânărul aflat la volanul autoturismului a murit pe loc. Avea 29 de ani. Ceilalți patru: Bacoșcă Gabriel, Lefter Rareș-Iustin, Lișiță Vlăduț-Ionuț și Lihor George au suferit răni grave. Au vârste cuprinse între 21 și 25 de ani. Unul dintre ei a fost preluat de elicopterul Smurd și transportat la Spitalul Floreasca din București. Celelalte trei victime au fost duse cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.


Sursa: campinatv.ro

Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background