500 de locuri de munca pentru femei si 300 de locuri de munca pentru cupluri

Written by on September 5, 2016

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui prin serviciul de ocupare EURES Romania oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru munca sezonieră în agricultură ( sunt solicitate 500 femei apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa între 18 – 40 ani si 150 de cupluri ), pentru recoltarea căpşunilor, campania 2017 (nu se solicită experință).

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi (nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei).

Transportul  către  locul  de  muncă  este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care le va primi în timpul lucrat la firmă.

La selectie vor putea participa doar persoanele  care sunt inregistrate in baza de date a AJOFM Vaslui, Compartiment EURES,  ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate.

Actele necesare inregistrarii in baza  de date sunt:

– Copie act de identitate;

– Curriculum vitae.

Selecția va avea loc la începutul lunii decembrie 2016.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze  consilierului EURES din cadrul AJOFM Vaslui, din strada Spiru Haret, nr. 5, et. 1, camera 24, tel 0733.975.397.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background