Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Sfârșit tragic pentru o tânără din Berezeni într-un accident în Cipru

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Sfârșit cumplit pentru o tânără de 29 de ani, care se afla  în vacanță în Cipru. Acesta a murit în urma unui accident rutier marți seara în stațiunea Protaras.

Tânăra, Cătălina Laura Tenu, se afla cu soțul ei în luna de miere în Cipru, de unde urmau să se întoarcă în țară miercuri. În timp ce se plimbau cu un beach buggy (n.r. - mașină de agrement închiriată) cei doi, au fost implicați într-un accident lovindu-se violent cu partea stângă de mașina unui cetățean cipriot de 49 de ani.

Beach Buggy - modelul mașinii de agrement în care se aflau cei doi soți

Românul și soția lui a fost duși de urgență la spital. Bărbatul suferă de fractură de stern, însă pentru soția lui medicii nu au mai putut să facă nimic. Ea a murit din cauza rănilor suferite la Spitalul General din Paralimni. Celălat șofer, cipriotul de 49 de ani, a suferit leziuni minore. Toți trei purtau centuri de siguranță în momentul impactului.

Cei doi ajunseseră în Cipru pe 14 septembrie și miercuri seara urmau să se întoarcă în țară. Ei se aflau în luna de miere după ce în urmă cu câteva săptămâni se căsătoriseră.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

Elena
+1 #3 Elena 23-09-2016 09:25
Citez pe Oana Cozmei:
iformatiile sut puti deviate. celalalt sofer nu era Cipriot, era si el cetatea strai cu domiciliu in cipru de 10 ai. iformatiile sunt deviate itel. pacat de saraca fata!!!!!

mai bine taceai. asta era important sau asta se cheama deviatii la tine?! nu erai curioasa si ce culoare avea la chiloti cipriotul? toanta natie.. asta era important la ea..vaca cu pedale ce esti..lumea e disperata de tragedie si vii tu cu completarile curului
Citat | Raportează către un administrator
mircea
+1 #2 mircea 23-09-2016 00:43
Dumnezeu s-o ierte
Citat | Raportează către un administrator
Oana Cozmei
-2 #1 Oana Cozmei 22-09-2016 22:01
iformatiile sut puti deviate. celalalt sofer nu era Cipriot, era si el cetatea strai cu domiciliu in cipru de 10 ai. iformatiile sunt deviate itel. pacat de saraca fata!!!!!
Citat | Raportează către un administrator
0
0
0
s2sdefault
Top