Acest website folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.

PAGINĂ ÎN CONSTRUCȚIE!

Bârlad: O haită de maidanezi au sfâșiat o pisică într-o parcare. VIDEO

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Bârlădeni mușcați de câini, petiție online pentru capturarea acestora și mai nou, imagini care te îngrozesc! Multe semnale de alarmă în speranța că acestea vor ajunge și la autoritatea locală!

Aseara câinii din zona Stadion s-au dezlănțuit sub privirile îngrozite ale unui bârlădean. Dan B. (cel care a asistat la aceasta scena) ne-a declarat: „În urma cu câteva zile îmi zice un băiat de la scara vecină: ai văzut noii (câini) comunitari din zonă? Sunt negri, destul de înfricoșători și… tind să cred că cineva i-ar fi adus la noi în cartier. I-am răspuns că nu știam și că nu i-am văzut, desi sunt un bun „observator” a ceea ce se întâmplă (rău) prin cartier. Au trecut zilele și iată la ce spectacol am asistat în astă seară. Cinci negri… nu chiar mititei, devorând o biată mâță chiar în parcarea de la bloc. Mai am următoarele mențiuni: sunt tatăl unui copil de aproape 3 ani, și evenimentul s-a întâmplat la mai puțin de 100 de metri de strada principală a orașului. Vă rog să (mă) judecați! Mulțumesc "

Asociatia care se ocupa de strângerea acestor patrupede strânge in medie in jur de șapte câini pe zi, numai „in luna Decembrie au fost capturate 53 de patrupede. Au fost prinse exemplare canine ce aveau cip-uri din Ivești si Beresti. Direcția Sanitar Veterinara Vaslui a luat cipurile si va trimite amenzi proprietarilor. Sancțiunea poate fi pana la 3000 de lei, stăpânii o vor plăti dar exemplarele canine vor rămâne, cu siguranța, in adăpost. Pe străzile orașului, la aceasta ora, sunt peste 700 de câini. Noi nu putem face minuni, in câteva luni sa facem ceea ce trebuiau alții sa facă in atâția ani. Patrupedele nu au ce caută pe strada dar pentru a avea rezultate si Poliția ar trebui sa dea amenzi. Cei de la case își lasă animalele libere pe străzi , acestea devin violente atunci când întâlnesc o femela in călduri. Fenomenul acesta va dispărea după doi ani, atunci când toate cățelele vor fi sterilizate si nu se vor mai putea înmulți", ne-a declarat Luiza Lungu.

Așadar ne învârtim intr-un cerc, ONG-ul strânge ce găsește pe străzi, o parte din barladeni își lasă patrupedele la plimbare, plus mașinile care „descarca" câini comunitari. Rezultatul: imaginile de o violenta rară.

IMAGINI AMATOR


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

e-max.it: your social media marketing partner

Adaugă comentariu

ATENȚIE! BDB NEWS militează pentru exprimare civilizată și își rezervă dreptul de a șterge/edita comentariile care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum și comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

Geo
+1 #3 Geo 21-01-2017 01:25
@Anonim Exact, în loc să-i zică „Marș” a stat și doar a filmat. Atât l-a dus mintea.
Citat | Raportează către un administrator
Anonim
0 #2 Anonim 20-01-2017 02:47
De curiozitate,daca ar fi fost atacat in fata ta un copil exact cum a fost atacata sarmana pisica,ai mai fi stat sa filmezi fara sa faci nimic?Mereu e aceeasi problema,te uiti,nu faci nimic dar te plangi.Castrati-va oameni buni animalele!Nu le mai abandonati pe strazi.Nu rasar ca ghioceii din pamant,tot vina oamenilor este.Nu mai cumparati caini,adoptati!Iar dupa ce adoptati,nu-i mai abandonati pe strazi!Nu e vina animalelor,si nu trebuie eutanasiate.
Citat | Raportează către un administrator
Eutanasiati Maidanez
+8 #1 Eutanasiati Maidanez 20-01-2017 01:07
Legea 258/2013 exista si este destul de clara dar autoritatile refuza sa o aplice . In cazu asta eu stau si ma intreb dece dracului nu iesiti in strada si va asteptati moartea ca niste prosti ???
Citat | Raportează către un administrator
0
0
0
s2sdefault
Top