A ajuns la spital după ce a ieșit cu mopedul din curte fără să se asigure

Written by on July 11, 2016

Polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui accident de circulație soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane. Cauza accidentului este neasigurarea corespunzătoare la efectuarea manevrelor în trafic.

Astăzi, pe raza comunei Mălușteni  a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Alexandru Ț., de 21 ani, din comuna Mălușteni se deplasa cu autoturismul pe D.C. 65, pe raza localității Țuțcani, iar la un moment dat, a intrat în coliziune cu un moped condus de Nicolae F., de 67 ani, din aceeași localitate. Bărbatul a ieșit din curtea locuinței și a pătruns cu mopedul pe D.C 65, fără să se asigure.  

„Nicolae F. a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad unde a fost diagnosticat cu ”fractură picior stâng”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Le recomandăm conducătorilor auto să-şi sporească prudenţa pe toată durata deplasării, să circule cu viteză legală, adaptată permanent condiţiilor de drum şi trafic, să nu se lanseze în efectuarea manevrelor de depăşire decât după o temeinică asigurare şi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculul dinainte, în aşa fel încât la nevoie oprirea să se poată face în siguranţă”, au menționat reprezentanții IPJ Vaslui.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background