Accident BMW, zona Stadion, Bârlad – 2013. FOTO&VIDEO

Written by on noiembrie 25, 2015

Imagini ale accidentului petrecut în urmă cu doi ani în Bârlad, în noaptea de 24 noiembrie 2013, când un BMW a fost scăpat de sub control și a pătruns pe trotuar spulberând totul în calea sa.

Accidentul s-a petrecut pe bulevardul Republicii din Bârlad, zona Stadion. La volan se afla un tânăr de 18 ani, Alexandru N., alături de el fiind un alt prieten, Constantin V. (19 ani). Autoturismul a spulberat un panou publicitar, un stâlp metalic pe care era montat un semafor, un copac și apoi s-a izbit cu partea laterală de un stâlp de iluminat stradal. În urma impactului BMW-ul s-a dezintegrat, cei doi tineri fiind aruncați pe carosabil. Raportul oficial al poliției de la acea vreme, estima viteza la momentul impactului la aproximativ 150km/h.

La doi ani de la tragicul accident, șoferul se află încă recuperări medicale în ceea ce privește funcțiile locomotorii, starea sa de sănătate fiind bună, potrivit unor surse apropiate anturajului acestuia. Celălalt tânăr, Constatin V., s-a recuperat complet din punct de vedere medical.

VIDEO{vembed Y=ygoh9YyJPQY}


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background