Accident în apropiere de Bârlad, pe Drumul European 581

Written by on September 24, 2017

Accident în apropiere de Bârlad, pe Drumul European 581, duminică seara în jurul orei 20:30. Două autoturisme s-au tamponat după ce o conducătoare auto nu s-a asigurat corespunzător la ieșirea de pe Drumul European 581.

Accidentul s-a produs la ieșirea din localitatea Bârlad către Vaslui, în locul unde Drumul Județean 245 se intersectează cu DE 581, în apropiere de Băcani. O tânără de 19 ani, care se afla la volanul unui autoturism a vrut să efectueze manevra de viraj la stânga, spre localitatea Băcani, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie din București.

La fața locului s-au deplasat două ambulanțe care au preluat victimele și le-au transportat la Spitalul Municipal din Bârlad pentru îngrijiri medicale. Niciuna dintre conducătoarele auto nu a necesitat internarea.

Polițiștii de la Biroul Rutier efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul. Cele două șoferițe au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.


Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de BDB News.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background