Adela Popescu, clienta unui Second-Hand din Bârlad

Written by on octombrie 17, 2015

Cunoscuta actriță Adela Popescu, aflată în turneul „Haimanaua”, spectacol pus în scenă vinerea trecută și la teatrul „V.I.Popa” din Bârlad, nu a ocolit în timpul său liber prin oraș, magazinele de haine second-hand din centrul urbei.

După cum chiar ea însăși relatează pe blogul personal, a intrat într-unul din magazinele respective și a cumpărat două piese vestimentare.

„Ieri am ajuns in Barlad. Dupa ce ne-am cazat la o pensiune foarte draguta pe un deal de unde se vedea frumos tot orasul, am coborat „pi sentru” sa cautam un restaurant pentru o zama moldoviniasca.

In drumul nostru ochii mei s-au blocat pe o vitrina pe care scria: second hand la kilogram. Langa anunt, o geaca grasana ca o paine la cuptor si-ntr-o culoare turbata, de daca n-as fi facut aceasta dezvaluire, prindeam un „bine imbracate” sigur, sigur cu ea. 

Intru, salut politicos. Marturisesc, oamenii se uitau cam ciudat la mine. 

-N-o fi ea? 

-Ea e, ca-i recunosc vocea. Dar ce sa caute intr-un second hand? 

Cu o dexteritate antrenata in anii pre Buftea, unde creativitatea mea s-a dezvoltat si datorita hainelor la kilogram, am ochit si un sacou splendid, kaki, cu maneci de paiete. Perfect! Perfecte! Caci am indesat cu sete pe cantar ambele produse. 50 ron. Fericita ca dupa o afacere buna, imi vine urmatoarea idee si mai buna. 

„Nu va suparati, o curatatorie exista in Barlad”

„Sigur, domnisoara Adela, dupa colt” 

Plec multumita catre locul cu pricina, gasesc deschis, las produsele la spalat pentru a doua zi si primesc bonul: 16 ron ambele. 

Imi venea sa ma pup de cat de inspirata am fost! 

Acum sunt multumita nevoie mare si cand o sa trec pe langa un mall, o sa intru dezinteresata in geaca mea portocalie ca un dovleac grasan, cumparandu-mi, eventual, niste sosete.”

La sfârșitul postării, Adela Popescu își întreabă cititorii de pe propriul blog dacă sunt de acord cu cumpărăturile din magazinele second-hand și dacă le plac achizițiile ei.

„Ce parere aveti de noile mele achizitii? 

Sunteti de acord cu cumparaturile din second hand? 

Ia sa va aud!”


Sursa text și foto AdelaPopescu.eu


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background