AJUTAȚI-MĂ, vă rog, să-mi găsesc mama !

Written by on May 25, 2016

Un tânăr de 28 de ani, abandonat după naștere într-un orfelinat din București și adoptat apoi de un cuplu britanic, își caută mama biologică.

Din ancheta pe cont propriu, Marian Aurel Trifan, a reușit să dea de urma celor două surori biologice și să afle că tatăl său natural este decedat. Din indiciile pe care le are, mama sa – Lenuța Trifan – s-ar afla în Bârlad. Tânărul de 28 de ani, a lansat un mesaj în mediul online cu ajutorul unei pagini de facebook, deja consacrată în acest domeniu, cu ajutorul căreia mulți dintre copiii adoptați în anii 90, și-au regăsit familiile după ani de zile. Prin intermediul acestei pagini dar și cu ajutorul BDB News, un alt tânăr și-a regăsit familia, după ce mai mulți cititori au văzut articolul nostru. Cei care pot ajuta cu orice informație, sunt rugați să ne contacteze pe mail-ul redacției noastre.


„Numele meu a fost Marian Aurel TRIFAN, m-am născut in Bucuresti in data de 8 Iulie 1988.

La vârsta de doi ani si jumătate mă aflam in Orfelinatul nr. 4 Bucuresti si am fost adoptat de un cuplu britanic la data de 19 august 1990.

Numele parintilor mei: VASILE TRIFAN (decedat) şi LENUTA TRIFAN.

Pe mama tatălui meu o cheamă LUCRETIA TRIFAN. Rudele tatălui meu sunt din Barlad, jud. Vaslui dar o parte dintre ei s-au mutat in Bucuresti. Părintii meu au avut 3 copii: pe mine, pe CRISTINA DANIELA si MIRELA. Amândoua surorile mele locuiesc in Italia şi sunt in legatură ele. In fotografiile alaturate sunt eu când eram copil, mama mea biologica in August 1990. Aceasta este singura fotografie pe care o am cu mama noastră. Alăturat este o fotografie recenta a mea. Apreciez orice ajutor pentru a-mi găsi familia. Vă multumesc tuturor foarte mult.”


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background