Alegeri interne „reloaded”: Georgică Vulpe, noul președinte PNL Bârlad

Written by on iunie 22, 2021

După odiseea deloc ușoară din ultima săptămână, a alegerilor interne din cadrul Partidului Național Liberal, organizația din orașul lui Cuza are un nou președinte, în persoana lui Georgică Vulpe. Asta după ce, cu o săptămână înainte, a avut loc o altă ședință (n.r. – 16 iunie a.c.) în care a fost ales actualul primar Dumitru Boroș.

Liberalul Dumitru Boroș a fost contestat imediat după alegerea sa în fruntea Organizației Municipale a PNL Bârlad, pe motiv că la alegeri nu au fost lăsați să participe mai mulți membri cu drept de vot. Drept replică la aceste acuze, actualul primar a motivat că la ședința respectivă au fost convocați să ia parte 115 membri, adică doar cei care și-au achitat integral cotizația și erau cu plata acesteia la zi și au putut dovedi cu extras de cont bancar ori cu chitanță.

În urma unei decizii semnate de preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, scrutinul a fost invalidat, fiind anunţată o nouă şedinţă de alegeri pentru data de 22 iunie a.c. .

Georgică Vulpe a fost ales cu 53 de voturi pentru, dintr-o prezență totală de 71 de membri. Componența Biroului Politic Local este următoarea:

5 vice președinți – Iulian Groza (50 de voturi), Eugeniu Stamatoiu (38 de voturi), Victor Dorin Minciună (36 de voturi), Gabriel Trifan (35 de voturi), Oana Soldan (32 de voturi),

8 membri: – Delia Ioana Groza (44 voturi), Andrei Constantin Grecu (41 voturi), Violeta Dragut (39 voturi), Carmen Iacob (39 voturi), Dragos Constatin Oanea (38 voturi), Adriana Sulcina (37 voturi), Nicolae Andrei (36 voturi), Mihaela Olariu (35 voturi).

Secretar-trezorier: – Daniel Buzamăt (67 voturi)

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background