Anglia: Bârlădean mort într-un accident rutier

Written by on decembrie 3, 2015

UPDATE. Familia lui Marian Olteanu ,decedat în gravul accident, are nevoie de ajutor pentru repatrierea trupului neînsuflețit al fiului lor. Mihaela Simona Mcdonald, ruda lui Marian Olteanu, a deschis un cont Paypal pentru donații: [email protected] .

Număr de cont:
IBAN -GB 98 BARC 2082 1893 4513 64
SWIFT -BARCGB22


Știre inițială. Un tânăr din Bârlad a murit într-un grav accident rutier petrecut pe o autostradă din Anglia, după ce trei TIR-uri s-au ciocnit și au strivit mașina în care se afla acesta.

Accidentul s-a petrecut pe autostrada M271, în apropiere de localitatea Southampton. Trei TIR-uri s-au ciocnit și au strivit un Ford Mondeo în care se afla Marian Olteanu, în vârstă de 36 de ani – din Bârlad. Alături de el, în mașină, se mai afla Ion Călin, în vârstă de 42 de ani, decedat și el.

Poliția încă investighează cauzele care au dus la producerea tragediei, făcând apel la cei care au fost martori, să dea orice informație în legătură cu accidentul produs marți noaptea.

Doi dintre șoferii de TIR au ajuns și ei la spital în urma accidentului, dar viața nu le este pusă în pericol, conform publicațiilor locale.

Marian Olteanu cât și celalalt bărbat decedat, se aflau în Anglia la muncă, mai menționează sursele media locale.

VIDEO. TIR-urile implicate în accident/Fordul Mondeo strivit{vembed Y=9BzYLpydwrU}Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background