Apelați 112 dacă ați văzut această persoană!

Written by on iunie 27, 2016

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Vaslui, a plecat de la domiciliu fără a mai reveni până în prezent.

Pe  24 iunie a.c. polițiștii au fost sesizați despre dispariția numitului Grigoraș Radu, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în  municipiul Vaslui. Acesta a plecat voluntar de la domiciliu pe 21 iunie.

„Din verificările efectuate a rezultat faptul că în această perioadă bărbatul a fost internat la o unitate medicală din municipiul Buzău, iar ulterior la o unitate medicală din  municipiul București de unde a plecat în mod voluntar.

La momentul dispariției, bărbatul purta un tricou de culoare albă, pantaloni tip blue-geans de culoare albastră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.

Semnalmente: înălțime – 1,75 m, greutate aproximativ 65-70 kg, păr grizonat tuns scurt, ochi căprui, față ovală, sprâncene stufoase, poartă ochelari de vedere. Ca semn particular pe obrazul stâng are o aluniță de mărimea unui bob de mazăre”, au menționat reprezentanții IPJ Vaslui.

În prezent, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui desfășoară activităţi specifice în vederea depistării persoanei dispărute.

Dacă ați văzut acest bărbat sau aveți informații despre el, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați gratuit 112! bârlad


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background