Arestat pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului

Written by on September 9, 2015

Polițiștii hușeni au identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Dimitrie Cantemir bănuit de producerea accidentului  mortal petrecut pe raza comunei Pădureni.  

Polițiștii Biroului Rutier Huși l-au reținut pentru o perioadă de 24 ore pe C. George, de 18 ani, din comuna Dimitrie Cantemir acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

„În fapt, în seara de 6 septembrie a.c., în timp ce George C. se deplasa cu autoturismul pe D.C 51, din localitatea Pădureni spre localitatea Davidești, a accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 37 ani, domiciliat în comuna Pădureni. Victima se afla întinsă pe partea carosabilă.

După producerea accidentului, George C. a părăsit locul respectiv fără încuviințarea organelor de poliție. Acesta a fost găsit ulterior de polițiști, la domiciliul unor rude din comuna Pădureni.

Suspectul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventive”, a menționat Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJV.

Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background