Arestat pentru ultraj asupra unui polițist

Written by on noiembrie 11, 2015

Un tânăr de 27 ani, din comuna Hoceni a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile întrucât a adresat insulte și amenințări cu moartea și a încercat să lovească un polițist aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu. În prezent acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

În ziua de 10 octombrie a.c., Judecătoria Huși a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pe numele lui Gabriel C., de 27 ani, din comuna Hoceni, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ultraj față de doi polițiști din cadrul Postului de Poliție Hoceni.

În fapt, în ziua de 09 octombrie, polițiști din cadrul Postului de Poliție Hoceni s-au deplasat la locuința unui bărbat din satul Deleni, comuna Hoceni urmare a  solicitării acestuia. Bărbatul a solicitat intervenția polițiștilor, prin apelul de urgență 112, întrucât l-a surprins în curtea sa pe vecinul său, C. Mihai, în timp ce încerca să-i sustragă bunuri. În acest timp, Gabriel C., fratele lui Mihai C. se afla pe drumul comunal si solicita să-i fie eliberat fratele.

Pentru lămurirea aspectelor în care a avut loc fapta, polițiștii l-au condus pe Mihai C. la mașina de poliție urmând să se deplaseze cu acesta la sediul Postului de Poliție Hoceni în vederea audierii. În acest moment, Gabriel C. a devenit recalcitrant, a distrus scândurile de la un gard și a adresat polițiștilor insulte și amenințări cu moartea. Mai mult, a încercat să lovească unul din polițiști, însă a fost imediat imobilizat.

Pe numele lui Mihai C. a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de furt.

Față de Gabriel C. cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj.. 

Procurorul a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a lui Gabriel C., iar ulterior acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background