Argint confiscat în Vama Albița

Written by on septembrie 30, 2015

Politisti de frontieră si inspectori vamali din P.T.F. Albita au descoperit, ascunse intr-un autovehicul, 22 de piese confectionate dintr-un metal alb, presupus a fi argint, in greutate totală de 6 kg, ce urmau a fi scoase ilegal din tară de catre un cetatean moldovean.

„In ziua de 29 septembrie a.c., in jurul orei 22.30, la P.T.F. Albita-judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de iesire din tară, cetateanul din R. Moldova Adrian D., in varsta de 32 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova.

Pentru valorificarea unei informatii detinute, lucratorii nostri au solicitat lucratorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculului si persoanei in cauză. Astfel, in interiorul unui dulap din lemn transportat in microbuz, au fost descoperite ascunse si nedeclarate, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 22 de piese confectionate dintr-un metal alb (ceainic, fructiera, bomboniera, sfesnic, platou, cupa, tava, capac, lingurite, furculite,), presupus a fi argint, cu o greutate totală de 6,26 kg”, a precizat inspectorul principal de poliție Irina Mirica, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui.

Conform prevederilor legale, a fost luata măsura sanctionarii contraventionale a cetateanului moldovean cu amendă in valoare de 3.000 lei si indisponibilizarii intregii cantităti de bunuri in vederea expertizarii pentru stabilirea autenticitătii si valorii.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background